Våra verksamheter

Dagnelidkliniken

Connect

Tandvård utöver det vanliga

Dagnelidkliniken har funnits sedan 2011 och är ett 2000 kvm stort tandvårds- lab och utbildningscenter. Vi bedriver allt ifrån allmäntandvård till avancerad specialisttandvård med de flesta odontologins discipliner. Vi tänker nytt och annorlunda och våra lokaler är utrustade med allt ifrån de senaste digitala lösningarna till spa och gym för våra medarbetare.

Lediga job

Här publicerar vi våra tillgängliga sökbara tjänster. Har vi inga just nu är du varmt välkommen att connecta med oss för framtida utmaningar. Vi hörs!

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Swedish Academy For Advanced Clinical Dentistry AB
421 30 Västra Frölunda Vägbeskrivning 031-386 92 00 Se sida

Dagnelidkliniken

Dagnelidkliniken
421 30 Västra Frölunda Vägbeskrivning info@dagnelidkliniken.se 031 386 92 00 Se sida

Falkenbergkliniken

Falkenberg Clinic
311 42 Falkenberg Vägbeskrivning Se sida

Lab By Dagnelid

Dagnelidkliniken
421 30 Västra Frölunda Vägbeskrivning Se sida

Våra kärnvärden

Våra kärnvärden är essensen ur våra värderingar och är byggstenarna till vår värdegrund. Våra kärnvärden är valda med omsorg, för att så tydligt som möjligt förklara vårt beteende och våra attityder. Orden i sig är inte unika, men med våra tillämpningar ger de oss identitet och ger vårt varumärke ett tydligare innehåll.

ENGAGEMANG
Vi brinner vi för att erbjuda vård utöver det vanliga. Det är det vi kan och gör, varje dag. Ett engagemang som är en naturlig del av vår vardag. Det är också vårt uppriktiga och äkta engagemang för både patienter och för varandra som gör att vår arbetsplats känns som något vi är stolta över – som förstaklass!
FÖRNYELSE
Dagnelidkliniken ska förbli ett företag med tydlig innovativ profil. Vi vill och kan driva utvecklingen i tandvårdsbranschen. Vi brinner för ny teknik och framåtanda står ständigt i fokus. Genom att utmana oss själva och uppmuntra varandra i att ligga i frontlinjen, kan vi erbjuda våra patienter exceptionell vård och samtidigt attrahera de bästa till en arbetsplats med stor utvecklingspotential.
LAGANDA
Vår laganda gör att vi ställer upp för varandra, och respekterar att vi är olika. Genom att dra nytta av varandras olika styrkor och egenskaper skapar vi ett genuint och öppet arbetsklimat. Vi är prestigelösa, uppmuntrande och hjälper varandra med goda råd. Detta bidrar i sin tur till att våra patienter upplever en öppen famn hos oss. Tillsammans som ett lag uppnår vi våra mål.

Testimonials

Att arbeta på Dagnelidkliniken är väldigt spännande då det innebär att man alltid får vara i framkant och arbeta med det allra senaste i inom odontologin. Här få jag som tandläkare verkligen utrymme att utvecklas inom det just jag brinner för. Med det breda behandlingsspektrat som erbjuds på Dagnelidkliniken och Falkenbergkliniken blir arbetsdagarna både varierande och lärorika. Vi ges dessutom löpande möjlighet att delta på utbildningar och workshops.

Anders Rohlin Leg. Tandläkare

Jobbar du redan på SAACD?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor