Våra verksamheter

Lab by Dagnelid

Connect

Vårt lab är lokaliserat på Dagnelidkliniken i Göteborg, ett 2000 kvadratmeter stort tandvårds-, lab- och utbildningscenter utrustat med den absolut senaste tekniken.

Här arbetar tandtekniker sida vid sida med specialister inom allmän-, estetisk- och förebyggande tandvård. Våra tandtekniker är även engagerade och involverade i allt från terapiplanering till utlämning av det färdiga resultatet.

Vi har en tydlig värdegrund med fokus på mål och visioner för våra medarbetare. Här arbetar tre tandtekniker med känsla och intresse för estetik och som inte är rädda för att arbeta med nya spännande tekniker för att nå fram till det perfekta resultatet.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Swedish Academy For Advanced Clinical Dentistry AB
421 30 Västra Frölunda Vägbeskrivning 031-386 92 00 Se sida

Dagnelidkliniken

Dagnelidkliniken
421 30 Västra Frölunda Vägbeskrivning info@dagnelidkliniken.se 031 386 92 00 Se sida

Falkenbergkliniken

Falkenberg Clinic
311 42 Falkenberg Vägbeskrivning Se sida

Lab By Dagnelid

Dagnelidkliniken
421 30 Västra Frölunda Vägbeskrivning Se sida

Våra kärnvärden

Våra kärnvärden är essensen ur våra värderingar och är byggstenarna till vår värdegrund. Våra kärnvärden är valda med omsorg, för att så tydligt som möjligt förklara vårt beteende och våra attityder. Orden i sig är inte unika, men med våra tillämpningar ger de oss identitet och ger vårt varumärke ett tydligare innehåll.

ENGAGEMANG
Vi brinner vi för att erbjuda vård utöver det vanliga. Det är det vi kan och gör, varje dag. Ett engagemang som är en naturlig del av vår vardag. Det är också vårt uppriktiga och äkta engagemang för både patienter och för varandra som gör att vår arbetsplats känns som något vi är stolta över – som förstaklass!
FÖRNYELSE
Lab by Dagnelid ska förbli ett företag med tydlig innovativ profil. Vi vill och kan driva utvecklingen i tandvårdsbranschen. Vi brinner för ny teknik och framåtanda står ständigt i fokus. Genom att utmana oss själva och uppmuntra varandra i att ligga i frontlinjen, kan vi erbjuda våra patienter exceptionell vård och samtidigt attrahera de bästa till en arbetsplats med stor utvecklingspotential.
LAGANDA
Vår laganda gör att vi ställer upp för varandra, och respekterar att vi är olika. Genom att dra nytta av varandras olika styrkor och egenskaper skapar vi ett genuint och öppet arbetsklimat. Vi är prestigelösa, uppmuntrande och hjälper varandra med goda råd. Detta bidrar i sin tur till att våra patienter upplever en öppen famn hos oss. Tillsammans som ett lag uppnår vi våra mål.

Jobbar du redan på SAACD?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor